Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Έπειτα από επώνυμη καταγγελία κοπέλας ότι έχει αναρτήσει πορνογραφικό υλικό, το αδίκημα θεωρείται διαρκές και αναζητείται να συλληφθεί στα πλαίσια αυτοφώρου.

Λύτρας: Εξελίξεις εντός της ημέρας

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, που εκπροσωπεί ένα από τα θύματα, μίλησε το πρωί και ανέφερε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις εντός της ημέρας.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» είπε. «Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία», πρόσθεσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας «αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες».

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να κινηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα», συμπληρώνοντας πως «κάναμε χθες επισήμως την καταγγελία και περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει η Δικαιοσύνη». Χθες (21.12) ο κ. Λύτρας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή είχε πει ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπορεί να συλληφθεί μόλις υποβληθεί η μήνυση.

Τέλος ο κ. Λύτρας αποκάλυψε ακόμη πως είχε καταγγελία από μια κοπέλα από την Θεσσαλονίκη, για την λειτουργία μιας πλατφόρμας ανταλλαγής πληροφοριών για ερωτικές συντρόφους, λέγοντας πως την επισκέφθηκε και «είδα ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να ανταλλάσσουν πληροφορίες για την σεξουαλική ζωή γυναικών από όλη την Ελλάδα. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία μιας γυναίκας και αναφέροντας ότι μένει εκεί και πως την λένε, κάποιος άλλος από τους χρήστες, προφανώς από την περιοχή της, που την γνωρίζει ξεκινά και αναφέρει πληροφορίες για την ερωτική ζωή της γυναίκας και όχι μόνο».