Έπνιξε την επί πενταετίας σύντροφό του χρησιμοποιώντας το καλώδιο φορτιστή κινητού τηλεφώνου. Το άγριο έγκλημα έγινε χθες βράδυ, στην περιοχή της Βροντούς στην Πιερία και είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που συνέβη τις τελευταίες πέντε ημέρες.

Θύτης είναι ένας 38χρονος αγρότης και θύμα η σύντροφός του από τη Βουλγαρία. Το ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη στον Όλυμπο, όταν για προσωπικούς λόγους διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια. Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Ο 38χρονος άρπαξε το καλώδιο του φορτιστή του κινητού του τηλεφώνου, το τύλιξε γύρο από το λαιμό της συντρόφου του και τη στραγγάλισε. Στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και είπε τι είχε συμβεί. Στο σημείο έσπευσε γιατρός του ΕΚΑΒ, που διαπίστωσε το θάνατο της άτυχης γυναίκας. Ο 38χρονος ομολόγησε την πράξη του και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το απόγευμα της Κυριακής, στην Πάτρα αυτή τη φορά, ένας 25χρονος Αφγανός έπνιξε τη φίλη του μέσα στο σπίτι της, χρησιμοποιώντας και πάλι το καλώδιο φορτιστή κινητού τηλεφώνου.