Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία της Ρόδου τις δύο εξαιρετικά σοβαρές υποθέσεις, παρενόχλησης μαθητριών από καθηγητές που υπηρετούν σε σχολεία της Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ροδιακή, οι δύο υποθέσεις απασχολούν από την αρχή της εβδομάδας τις αρμόδιες υπηρεσίες, την Εισαγγελία, καθώς επίσης και το Υπουργείο Παιδείας που ενημερώθηκε σχετικά.

Οι υποθέσεις ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία, αφού στην μία από τις δύο, υπάρχουν ντοκουμέντα και ηλεκτρονικά μηνύματα (SMS) που έστειλε ο καθηγητής σε τρεις μαθήτριες, τα οποία δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για τις προθέσεις του… δάσκαλου.

Μάλιστα, με εντολή του προϊσταμένου εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κου Γιάννη Παπαδομαρκάκη, ο πρώτος εκπαιδευτικός έχει απομακρυνθεί από το σχολείο που υπηρετούσε και κινήθηκε αυτομάτως σε βάρος του η διαδικασία απόλυσης, ενώ ο δεύτερος μετακινήθηκε από το σχολείο της Ρόδου όπου υπηρετούσε, σε άλλο σχολικό συγκρότημα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.