Άλλαξε στάση απέναντι στους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου η μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, σχετικά με το πόσο συχνά μπορούν αυτοί να βλέπουν την εγγονή τους. Η μητέρα της άτυχης γυναίκας που σκότωσε ο πιλότος, και έχει πλέον την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού, φαίνεται να βάζει όρια στις επισκέψεις και τις επαφές της μικρής Λυδίας με τους γονείς του δολοφόνου της κόρης της.

Ακολουθώντας την απόφαση του δικαστηρίου τούς αφήνει να τη βλέπουν μόλις πέντε μέρες για λίγες ώρες κάθε μήνα. Αυτό ανάγκασε τον πατέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να φύγει από την Αλόνησσο, αν και είχαν προγραμματίσει να μείνουν το χειμώνα στο νησί για να μπορούν να βλέπουν τη μικρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κέλλυ Χεινοπώρου στο Πρωινό ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο «Πρωινό» φίλος της οικογένειας της Καρολάιν, και αναφερόμενος στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για το παρελθόν έκανε λόγο για ένα «προβληματικό παιδί», ενώ αποκάλυψε ότι σε ηλικία 12 – 13 ετών είχε φύγει από το σπίτι του.

«Ο Μπάμπης ήταν εσωστρεφές παιδί, απόμακρο. Δεν ήταν απλώς ήσυχος, ήταν προβληματικό παιδί. Όταν η μητέρα του είχε έρθει ως καθηγήτρια στην Αλόνησσο και μαζί της είχε φέρει και τους δύο γιους της γύρω στα 12-13 είχε εξαφανιστεί από το σπίτι για μέρες. Τον ψάχναμε, δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τους γονείς του» είπε.