Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην πόλη της Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, ένας 29χρονος ημεδαπός, δραπέτης των φυλακών Κέρκυρας, όπου ήταν έγκλειστος για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές.

Αναλυτικότερα, ο 29χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα στο 24ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αρχαγγέλου – Νεράιδας μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, όπου στο πλαίσιο έρευνας της υπόθεσης, προέκυψε ότι ήταν δραπέτης των Φυλακών Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 29χρονος είχε παραβιάσει πριν από είκοσι ημέρες, τακτική άδεια από το Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας, όπου εξέτιε ποινή για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές.

Παράλληλα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, στις 4 Φεβρουαρίου 2015, έκλεψε αυτοκίνητο από την περιοχή του Αλίμου Αττικής ενώ υπεξαίρεσε και μοτοσικλέτα στην περιοχή της Πρέβεζας, εξαπατώντας τον ιδιοκτήτη.

Ο 29χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.