Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για την καταγγελία του βιασμού, ο Ρούμπεν Σεμέδο αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 10.000 ευρώ.

Η απόφαση του εισαγγελέα και ανακριτή ήταν να μην επιβληθούν περιοριστικοί όροι στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Ο Σεμέδο το πρωί της Πέμπτης (2/9) πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας για να απολογηθεί και απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι, ο ποδοσφαιριστής τους είπε «μην ανησυχείτε και θα δείτε».

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενος για την υπόθεση είναι και ένας Νιγηριανός μάνατζερ ο οποίος θα απολογηθεί αύριο, Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, ενώ νωρίτερα σήμερα, κατέθεσε κάτω από συνθήκες μυστικότητας και η 17χρονη κοπέλα, η οποία κατήγγειλε το βιασμό της πρώτα από τον 40χρονο Νιγηριανό και κατόπιν από το Σεμέδο, στο σπίτι του τελευταίου στη Γλυφάδα.

Η δικηγόρος του Σεμέδο, Μαριζάνα Κίκιρη, ανέφερε: «Υπεβλήθη εγγύηση 10.000 ευρώ. Θεωρώ πως απεδείχθη η αθωότητα του εντολέα μου, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο, ούτε από την ιατροδικαστική έκθεση, αλλά και από τις αντιφατικές καταθέσεις των μαρτύρων

Ο ίδιος ισχυρίζεται την αθωότητα του. Η απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας τα λέει όλα.

Υπάρχουν αντιφάσεις μεταξύ των δύο καταθέσεων και αυτό προσμετρήθηκε στη σημερινή απόφαση. Δεν προέκυπτε από πουθενά ο βιασμός».