Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε ο 34χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 41χρονο άνδρα το περασμένο Σάββατο στον Βόλο.

Στον 34χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, όπως μεταδίδει το magnesianews.gr παραδέχθηκε ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος και ότι ήταν αμυνόμενος, ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης ο 34χρονος είπε ότι ήταν αμυνόμενος γιατί το θύμα έβγαλε μαχαίρι και τον απείλησε, ενώ υποστήριξε ότι όλα έγιναν για τη νεαρή σύντροφό του, με την οποία συζεί και έχει αποκτήσει μαζί της ένα παιδί τεσσάρων μηνών.

Τον σκότωσε με τούβλο και κουζινομάχαιρο

Το έγκλημα έγινε στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου στον Βόλο με θύμα έναν 41χρονο. Ο 41χρονος μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν μια ηλικιωμένη γυναίκα, οι δύο γιοί της, ένας φίλος τους και ένα βρέφος, ενώ αργότερα φέρεται να πήγε στο σπίτι και η σύντροφος του δράστη.

Εκεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από λογομαχία και συμπλοκή, για διαφορές που είχαν για το θέμα της κοπέλας που ήθελε και το θύμα, ο 41χρονος που εργαζόταν στον αδελφό του που είναι εργολάβος, δέχτηκε μαχαιριές στον λαιμό και χτύπημα τούβλο, στο κεφάλι, ενώ ο δράστης, με τη βοήθεια της μητέρας του, έπλυνε την αυλή του σπιτιού για να καθαρίσει από τα αίματα.

Όπως είπε ο 34χρονος στην αστυνομία, κάποια στιγμή είδε το θύμα να βγάζει μαχαίρι μέσα από μία τσάντα και τρομοκρατήθηκε. Τότε έτρεξε, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και με αυτό τον σκότωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με τις περιγραφές του ίδιου του 34χρονου, αφού τον χτύπησε με ένα τούβλο τον μαχαίρωσε στον λαιμό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Μετά το έγκλημα, σύμφωνα με την τοπική σελίδα, ο δράστης συνελήφθη αλλά αρχικά δεν ομολογούσε. Στη συνέχεια προσήχθη από την Αστυνομία και η μητέρα αλλά και ο αδερφός του, ενώ σύμφωνα με την τοπική σελίδα, ο 34χρονος «έσπασε» και ομολόγησε.

Πηγή φωτογραφίας: magnesianews.gr