Αθώοι για ένταξη στη ΣΠτΦ Αντωνίου και Παπαδόπουλος

Η απόφαση για τους υπόλοιπους θα εκδοθεί στις 18 Δεκεμβρίου


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
22:25
04/12/2014
Αθώοι για ένταξη στη ΣΠτΦ Αντωνίου και Παπαδόπουλος
2
loading

Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η Στέλλα Αντωνίου και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ως προς την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση για την υπόθεση «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Η Στέλλα Αντωνίου απαλλάχτηκε από την κατηγορία της συμμετοχής και καταδικάστηκε για απλή συνέργεια σε διακεκριμένη οπλοκατοχή. Ο Κ.Παπαδόπουλος απαλλάχτηκε από την κατηγορία της συμμετοχής και καταδικάστηκε για δύο πλημμελήματα. Και οι δύο κατηγορούμενοι μετά την έκδοση της απόφασης αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το δικαστήριο καταδίκασε την Στ.Αντωνίου σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε κατοχή όπλων και σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή στον Κ. Παπαδόπουλο για το αδίκημα της οπλοκατοχής. Και οι δυο κατηγορούμενοι μετά την έκδοση της απόφασης αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η σημερινή ετυμηγορία του δικαστηρίου αφορά μόνον δυο από τους συνολικά 18 κατηγορούμενους στην τρίτη κατά σειρά δίκη για την οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Το δικαστήριο έκανε δεκτές τις κατηγορίες εις βάρος των υπολοίπων κατηγορουμένων και αποφάσισε να εκδώσει την απόφασή του επί των ποινών στις 18 Δεκεμβρίου.

Πριν την απόφαση επικράτησε ένταση στο δικαστήριο λόγω των αστυνομικών μέτρων που παρεμπόδιζαν τους συγγενείς και φίλους των κατηγορουμένων να εισέλθουν στην δικαστική αίθουσα, προκειμένου να ακούσουν την απόφαση. Η ηρεμία αποκαταστάθηκε μετά την εντολή του δικαστηρίου για άμεση άρση των περιορισμών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Ομηρος ομηρόπουλος

    ΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΤΕΒΕ , ΕΦΑΓΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ !! ΝΑΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΤΕΒΕ !!

    1. avatar δις ιζ πάρτα

      Και τι με αυτό?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει