«Δεν διανοούμαι ότι το παιδί θα μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου». Αυτό παραδέχτηκε στον ΑΝΤ1, η μητέρα της Καρολάιν σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Χρύσα Φώσκολου.

Η οικογένεια της Καρολάιν θα επιμείνει στο να πάρει την ενός έτους Λυδία στην Αλόννησο, ενώ θα έχει την πλήρη στήριξη και των κατοίκων του νησιού.

Σημειώνεται ότι σήμερα αναμένεται η απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων για την επιμέλεια της ενός έτους Λυδίας.

Χθες ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης, ο Θανάσης Χαρμάνης, είπε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ότι θα ζητήσουν την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού.

Όπως είπε το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

Ο κ. Χαρμάνης έκανε γνωστό ότι οι δύο οικογένειες έχουν μεταξύ τους επικοινωνία για το παιδί και ότι υπάρχει διάθεση συναίνεσης αλλά εάν τελικά δεν καταλήξουν σε κάποια συναινετική λύση, θα κατατεθεί, από πλευράς της οικογένειας της Καρολάιν, αίτημα για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στη γιαγιά.

«Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα» δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολάιν μέσα στον οδυρμό, στον θρήνο της και στην οδύνη που της έχει δημιουργηθεί, όπως χαρακτηριστικά είπε ο δικηγόρος.