Την πόρτα του Ανακριτή πέρασαν το πρωί της Παρασκευής (23/4) οι γονείς της 28χρονης και του 30χρονου που δολοφονήθηκαν από τον σύζυγο της νεαρής κοπέλας.

Λίγο πριν καταθέσουν ο πατέρας των δύο θυμάτων δήλωσε σύμφωνα με το magnesianews.gr: «Θα πω ό, τι ακριβώς έγινε. Την τιμωρία του θα ζητήσω, τίποτα άλλο. Τα παιδιά μου δεν τα φέρνει κανείς πίσω, αλλά θέλω κάποια αντιμετώπιση από την Δικαιοσύνη».

Σχολιάζοντας την προφυλάκιση του φερόμενου ως δράστη σε ψυχιατρικό τμήμα του Κορυδαλλού o πατέρας της 28χρονης και του 30χρονου είπε: «Ήθελα να είναι μέσα, δεν με ικανοποιεί. Ήθελα να είναι μέσα, όσο μπορεί πιο βαθιά. Κι αν γίνεται να μην φτάσει στη δίκη, ακόμη καλύτερα. Δεν πάσχει από ψυχιατρικό νόσημα. Ήταν μεθοδευμένες οι κινήσεις που έκανε. Κανένας τρελός δεν κάνει τις κινήσεις που έκανε. Έβγαλε μέχρι και τα λάστιχα από την πόρτα για να περάσει μέσα. Ήξερε που χτυπούσε. Όλα προμελετημένα».

«Βλέπει φωτογραφίες του γιου μου και της μάνας του και τις φυλάει πριν πέσει για ύπνο»

Αναφερόμενος στον εγγονό του ο πατέρας της 28χρονης δήλωσε: «Βλέπει φωτογραφίες του γιου μου και της μάνας του και του λέμε ότι ήταν σε δουλειά κι έπαθαν ατύχημα και δεν θα τους ξαναδούμε. Πηγαίνει κάθε βράδυ παίρνει τις φωτογραφίες τους, τις φυλάει και πέφτει για ύπνο».

«Η σύζυγός μου είναι δύσκολα, πολύ πεσμένη ψυχολογικά. Βοηθάω τη σύζυγο και το παιδάκι. Εμένα να δω ποιος θα με βοηθήσει. Έχουμε απευθυνθεί σε ειδικούς για το πως θα το πούμε στο παιδί, γιατί κάποια στιγμή θα αναζητήσει τη μάνα του» είπε.

«Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο»

«Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε κι ακόμη μας στηρίζει. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης», τόνισε η μητέρα των αδερφιών, εμφανώς σοκαρισμένη ακόμη, όταν τελείωσε η διαδικασία της κατάθεσης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.