Την απαλλαγή από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο ενεχυροδανειστής, Ριχάρδος Μυλωνάς και οι 62 συγκατηγορούμενοι του για την γνωστή υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας, πληρεξούσιος δικηγόρος του Ριχάρδου αλλά και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, πληρεξούσιος δικηγόρος των χρυσοχόων.

Σε κοινή τους δήλωση οι δικηγόροι αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «η συγκεκριμένη κρίση της δικαιοσύνης εκθέτει όσους επιπόλαια παραβίασαν το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων» επισημαίνοντας ότι «ευτυχώς στην πατρίδα μας υπάρχει Κράτος Δικαίου».

«Με το υπ’ αριθμόν 1042/2021 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχθησαν όλων των κατηγοριών οι εντολείς μας. Η συγκεκριμένη κρίση της δικαιοσύνης εκθέτει όσους επιπόλαια παραβίασαν το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων και συγχρόνως αποτελεί έναυσμα για γόνιμο προβληματισμό και αυτοσυγκράτηση στους αυτόκλητους “εισαγγελείς”, που με ευκολία διαπομπεύουν και διασύρουν ανθρώπους, μόνο από το γεγονός ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους!! Ευτυχώς στην πατρίδα μας υπάρχει Κράτος Δικαίου!!!» αναφέρεται συγκεκριμένα στη δήλωσή τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.