Κοινά σημεία μεταξύ της υπόθεσης του Ριχάρδου Μυλωνά και του προφυλακισμένου σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη εντοπίζει ο συνήγορος τους Αλέξης Κούγιας.

Με αφορμή την οριστική απαλλαγή του ενεχειροδανειστή για την γνωστή υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού ο Αλέξης Κούγιας κάνει λόγο για «δίκαιη απόφαση» και επαναφέρει την υπόθεση Λιγνάδη μιλώντας για «αντίστοιχη σκευωρία».

Μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας επισημαίνει: «Η οριστική αθώωση του Ριχάρδου σήμερα, για μια υπόθεση που έχει πολύ μεγάλες ομοιότητες με την υπόθεση του εντολέα μας κου Δημητρίου Λιγνάδη, ο οποίος ευρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές εξαιτίας μιας αντίστοιχης σκευωρίας, η οποία έχει παραπλανήσει Εισαγγελείς και Δικαστές και κατά σύμπτωση και πάλι χρησιμοποιήθηκε από πολιτικούς σε μια πρωτοφανή πολιτική εκμετάλλευση μιας ποινικής δικογραφίας με ανύπαρκτα στοιχεία, για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη, μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε με οποιοδήποτε κόστος και για την υπόθεση Λιγνάδη να βοηθούμε τη Δικαιοσύνη, για να εκδώσει μια δίκαιη απόφαση και να αποκαταστήσει. όσο είναι δυνατόν αυτό να γίνει, τον κατεστραμμένο από λάθος εισαγγελικές και δικαστικές επιλογές εντολέα μας».

«Είμαστε βέβαιοι ότι και σε αυτή την υπόθεση η Δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της και σύντομα ο κ. Δημήτριος Λιγνάδης θα είναι ελεύθερος» καταλήγει η ανακοίνωση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.