Για βιασμό κατηγορεί γνωστό 37χρονο ηθοποιό ο Δημήτρης Άνθης. Ο ηθοποιός θα καταθέσει σήμερα γραπτό υπόμνημα με τις εξηγήσεις του όπως είπε ο δικηγόρος του Έμμανουήλ Ροδουσάκης, σύμφωνα με τον οποίο δεν έχει ακόμα εντολή από τον πελάτη του να αναφέρει το όνομά του.

Σύμφωνα με τον κ. Ροδουσάκη ο εντολέας του δηλώνει ότι «το περιεχόμενο της εγκλήσεως είναι αβάσιμο και δηλώνει παντελώς αθώος για την κατηγορία. Δεν αρνείται ότι τον γνώριζε (τον κ. Άνθη)».

Ο συνήγηρος είπε επίσης ότι στη δικογραφία υπάρχει μόνο το κείμενο της εγκλήσεως του μηνυτή και καμία άλλη μαρτυρική κατάθεση.

Για δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο 37χρονος ηθοποιός είχε τον ρόλο του «αλιευτή» για λογαριασμό του Δημήτρη Λιγνάδη, ο κ. Ροδουσάκης απάντησε ότι έχει ακούσει κι εκείνος αυτές τις φήμες. «Δεν υπάρχει καμία έγκληση ή σχετική καταγγελία. Δεν υπάρχει σε νομική μορφή. Αν διατυπωθεί εδώ είμαστε» είπε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο εντολέας του είχε επί επτά μήνες επαγγελματική συνεργασία με τον Δημήτρη Λιγνάδη -όχι συνεχόμενα- ενώ όταν φοιτούσε στο Εθνικό Θέατρο δεν είχε καθηγητή τον γνωστό σκηνοθέτη.