Στην εξιχνίαση τεσσάρων ένοπλων ληστειών, που σημειώθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ..

Ως δράστες, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν τρεις άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγούνται στις εισαγγελικές Αρχές της Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψες από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και υπό την απειλή πιστολιού ή κυνηγετικού όπλου, λήστεψαν το διάστημα από 20 έως 28 Νοεμβρίου τέσσερα βενζινάδικα σε Κορδελιό, Διαβατά και Ωραιόκαστρο, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά πάνω από 3.000 ευρώ και τσιγάρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έρευνες που ακολούθησαν μετά τη σύλληψή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια τους ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι – σουγιάς, ένα κράνος και ενδύματα που φαίνεται να φορούσαν κατά τη διάπραξη των ληστειών, ναρκωτικά χάπια και δύο κυνηγετικά φυσίγγια καραμπίνας.