«Καταθέσαμε τους φακέλους. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων» ανέφερε σε δήλωση του βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ολοκλήρωσε σε λιγότερο από 50 λεπτά την κατάθεση του στο πλαίσιο της έρευνας, για τα τεκταινόμενα στον καλλιτεχνικό χώρο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως δεν μπορεί να αναφέρει ούτε «πόσες υποθέσεις κατέθεσα, ούτε ποιες». «Οι καταγγελίες είναι για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Δεσμευθήκαμε ότι οποιαδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε» διευκρίνισε.

Ο κ. Τσαρούχας κατέθεσε στις εισαγγελικές αρχές τις καταγγελίες που έχει συλλέξει το πειθαρχικό όργανο του Σωματείου Ηθοποιών για περιπτώσεις έκνομων συμπεριφορών από ανθρώπους του θεάτρου σε βάρος συναδέλφων τους ή άλλων προσώπων.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας καλείται τώρα να εξετάσει αν οι συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορούν να ελεγχθούν ποινικά κυρίως ως προς τους χρόνους παραγραφής αλλά και ως προς την δυνατότητα συλλογής επιπλέον στοιχείων .

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο