Σε δεκαπέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στην Πάτρα. Οι συλληφθέντες βρέθηκαν να παίζουν χαρτιά μέσα σε καφενείο, ενώ συνελήφθησαν ακόμη ο υπεύθυνος του χώρου και άλλος ένας άνδρας που εργαζόταν στην πόρτα του καταστήματος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια και για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων, σχετικά με την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο την Αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων για την διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε καφενείο στην Πάτρα όπου συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τα 17 άτομα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια με τσόχα, 569 μάρκες, 54 κλειστές τράπουλες μέσα σε θήκες, έξι ζάρια, πολλά τραπουλόχαρτα, τετράδιο σημειώσεων χρηματικών ποσών, καθώς και 7.970 ευρώ.

Επιπλέον, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, ύψους 5.000 ευρώ στον υπεύθυνο του χώρου και από 300 ευρώ σε κάθε έναν από τους παίκτες και στον εργαζόμενο στην πόρτα.