Το βράδυ της Παρασκευής έφτασαν στις φυλακές Δομοκού και Μαλανδρίνου οι καταδικασθέντες Χρυσαυγίτες. Οι χυδαίες ύβρεις από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μέσα από την κλούβα.

Σύμφωνα με το tvstar.gr λίγο μετά τις 17:00 έφτασε το πρώτο βαν με τους κρατούμενους στη Λαμία, ενώ η κλούβα με τα «βαριά» ονόματα και τον Γιώργο Ρουπακιά έφτασε στην πόλη της Φθιώτιδας γύρω στις 19:00.

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου, με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και την υπόλοιπη ηγετική ομάδα να οδηγείται σε εκείνες του Δομοκού.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του MEGA στις 20:15 έφτασαν στις φυλακές Δομοκού οι καταδικασθέντες για διεύθυνση και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Η κράτησή τους θα γίνεται κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ θα παρακολουθούνται όλες οι κινήσεις τους στη φυλακή.

Χυδαίες ύβρεις μέσα από την κλούβα

Μόλις η κλούβα ξεκίνησε από τη ΓΑΔΑ με τελικό προορισμό τις φυλακές, μέσα από το όχημα της αστυνομίας οι καταδικασμένοι Χρυσαυγίτες ξεκίνησαν τις χυδαίες ύβρεις.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης φώναζαν χυδαιότητες για την Εισαγγελέα Μαρία Λεπενιώτη, ενώ στο στόχαστρό τους βρέθηκε η κυβέρνηση και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Τον Εθνικό Ύμνο τραγουδούσαν οι συγγενείς των Χρυσαυγιτών έξω από τη ΓΑΔΑ

Λίγο μετά τις 16:30 της Παρασκευής (23/10) έφυγε από τη ΓΑΔΑ η κλούβα με τους καταδικασθέντες της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και το βράδυ ολοκληρώθηκε η μεταφορά τους στις φυλακές.

Έξω από τη ΓΑΔΑ υπήρχαν συγγενείς των καταδικασμένων Χρυσαυγιτών, όπως η Ουρανία Μιχαλολιάκου η οποία χειροκροτούσε τη στιγμή που ο πατέρας της έμπαινε στην κλούβα της αστυνομίας, αλλά και η Ελένη Ζαρούλια.

Κατά τη διάρκεια της αναχώρησης  των καταδικασθέντων από την ΓΑΔΑ οι συγγενείς τους άρχισαν να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο και στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, στις φυλακές Δομοκού θα κρατηθούν συνολικά 27 άτομα, μεταξύ των οποίων όλα τα ηγετικά στελέχη, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Συγκεκριμένα στις φυλακές Μαλανδρίνου οδηγούνται Ρουπακιάς, Καζαντζόγλου, Ματθαιόπουλος και ο Γιάννης Άγγος.