Η εισαγγελέας Αριστοτέλεια Δόγκα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από την αγόρευσή της, στη δίκη Τοπαλούδη, φέρεται να δέχθηκε επίθεση στην οδό Ευελπίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs.gr, η εισαγγελέας δέχθηκε επίθεση την Κυριακή (04/10) το βράδυ ενώ φέρεται να είχε πει σε δικούς της ανθρώπους ότι δεχόταν απειλές εδώ και μέρες και να είχε ειδοποιήσει τις αρχές.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι γείτονες της εισαγγελέως την είδαν έντρομη, χτυπημένη στο κάτω χείλος και με παραμορφωμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο σημείο, πολύ κοντά στο σπίτι της εισαγγελέως, άνδρες της ομάδας Δίας περικύκλωσαν και συνέλαβαν άνδρα που επέβαινε σε αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το οποίο επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, η εισαγγελέας μιλούσε έντονα στους αστυνομικούς, λέγοντας: «Δύο μέρες σας καλώ και δεν δώσατε σημασία» και ζήτησε να πάρουν τηλέφωνο τον εισαγγελέα υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εισαγγελέας οδηγήθηκε με συνοδεία αστυνομικού στο σπίτι της, ενώ άγνωστα παραμένουν για την ώρα τα κίνητρα του δράστη ή των δραστών.