Προβληματισμό προκάλεσε η χθεσινή καταγγελία των οικοδόμων αναφορικά με συνάδελφο τους που δαγκώθηκε από ποντικό και δεν υπήρχε ορός σε μονάδες υγείας του νομού Ηρακλείου προκειμένου να προφυλαχθεί από τον κίνδυνο λεπτοσπείρωσης.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Αναφορικά με αυτό το περιστατικό που απευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας με δάγκωμα από ποντίκι και το οποίο στη συνέχεια απευθύνθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Βενιζέλειο η 7η ΥΠΕ Κρήτης ανακοίνωσε ότι κατόπιν εντολής της Διοικήτριας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένας Μπορμπουδάκη θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό από τον Δημήτρη Αγαπίου, Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, για το Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας και από τον Κώστα Τερζακη, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου Βενιζέλειο, για το νοσοκομείο.

Βασική προτεραιότητα και κύριο μέλημα της Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της είναι η καθημερινή, ασφαλέστερη και ορθότερη αλλά και η προς όφελος των πολιτών υγειονομική περίθαλψη σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κυρίως με την απαιτούμενη ευαισθησία.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.