Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την κατηγορούμενη που έχει ήδη προφυλακιστεί για την απαγωγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες ερευνώνται από αξιωματικούς της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, δύο νεαρές γυναίκες εμφανίστηκαν στην Αστυνομία μετά τη σύλληψη της 33χρονης και κατήγγειλαν ότι τις νάρκωσε και τις βίασε.

Από τις καταγγελίες αυτές προκύπτουν νέα δεδομένα σχετικά με την υπόθεση, αφού πλέον οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουν όχι μια μεμονωμένη περίπτωση, αυτή του ανήλικου κοριτσιού, αλλά το ενδεχόμενο να διαπράττονταν συστηματικά ανάλογες πράξεις: δηλαδή όχι μόνο προσωπική σεξουαλική ικανοποίηση της συλληφθείσας, αλλά ταυτόχρονα και βιντεοσκόπηση των βιασμών, προκειμένου να εκμεταλλευτεί οικονομικά το πορνογραφικό υλικό.

Το δημοσίευμα επικαλείται διασταυρωμένες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι δύο αυτές γυναίκες έδωσαν σχεδόν ίδιες περιγραφές. Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως γνώρισαν την 33χρονη μέσα από έναν κύκλο γνωστών και η ίδια επεδίωξε να «κάνουν παρέα».

Μετά από κάποιες κοινωνικές επαφές και εξόδους, εκείνη κατόρθωσε να μείνουν μόνες σε ένα διαμέρισμα, πιθανότατα σε αυτό που κατοικούσε στη Θεσσαλονίκη, και μετά από ένα ποτό που τις κέρασε, έχασαν κάθε δυνατότητα αντίδρασης και υπέστησαν βιασμό.

Πέρα από αυτήν καθαυτή την πράξη του βιασμού, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν παράλληλα η κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης βιντεοσκοπούσε τα όσα διέπραττε, κάτι που σε πρώτη φάση δεν μπορούν να θυμηθούν οι δύο γυναίκες που προχώρησαν στην καταγγελία, οι οποίες υποστηρίζονται στην προσπάθεια αυτή και από ειδικό ψυχολόγο της Ελληνικής Αστυνομίας.