Ηχητικό ντοκουμέντο με τις «υπηρεσίες» του ψευτογιατρού: Μιλούσε για παρατράγουδα και εννοούσε παρενέργειες

Ο ασθενής όταν είδε θυρεοειδής του είχε απορρυθμιστεί πλήρως προσπάθησε να τον βρει αλλά... μάταια


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21:56
02/07/2020
Ηχητικό ντοκουμέντο με τις «υπηρεσίες» του ψευτογιατρού: Μιλούσε για παρατράγουδα και εννοούσε παρενέργειες
2
loading

Ένα ακόμη ηχητικό ντοκουμέντο από τον ψευτογιατρό βγήκε στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά ο αυτοαποκαλούμενος μεγάλος και τρανός γιατρός αναφέρεται στις παρενέργειες ως... παρατράγουδα.

Σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο που «έπαιξε» στην εκπομπή του Mega «Live News» ο γιατρός μιλάει με έναν ασθενή που έχει πρόβλημα με τον θυρεοειδή του.

«Άκου, εφόσον δεν έκανες καθόλου πυρετό θα σου πω τι έχει γίνει, έχει αποσυντονίσει ο θυρεοειδής, δεν έχει καταστραφεί γιατί έκκρινε. Έχεις Χασιμότο, έτσι; Αλλά έχεις 0,05 όταν το όριο ήταν 0,25 εσύ έκκρινες TSH 0,05, αυτό μόλις κάνουμε την θεραπεία μέσα σε 40 με 50 μέρες θα φτιάξει, αλλά από την στιγμή που εκκρίνει ο θυρεοειδής δεν έχει καταστραφεί.

Μια μόνο ορμόνη της TSH έχει απορρυθμιστεί, εντάξει αυτή δείχνει πολύ χαμηλή άλλες είναι καλές από αυτές και ρυθμίσιμες οπότε δεν έχεις πρόβλημα να φοβάσαι» ακούγεται να λέει ο ψευτογιατρός.

Λίγο αργότερα, ο κατηγορούμενος φέρεται να μιλά για… παρατράγουδα, εννοώντας τις παρενέργειες που τυχόν εμφανίσει ο ασθενής λαμβάνοντας τη θεραπεία με τα βότανα που του συνιστά. Παρατράγουδα τα οποία εκτιμά ότι είναι άκρως φυσιολογικά!

«Οι φλεγμονές μπορεί να προήλθαν από το βήξιμο, δεν είναι απαραίτητα από ίωση, έχει να κάνει θέμα με την κυκλοφορία του αίματος, με την οξυγόνωση του αίματος, είναι πάρα πολλοί παράγοντες. Πάντως σημασία έχει ότι από την στιγμή που δεν εκκρίνει 0 και είναι 0,05, θα επανέλθει.

Και αυτό θα το καταλάβεις άμεσα. Δηλαδή όταν αρχίζει και ρυθμίζει ο θυρεοειδής μπορεί να σου βγάλει παρατράγουδα. Μια ταχυκαρδία, η οποία η ταχυκαρδία θα το καταλάβεις είναι… γιατί ρυθμίζει εκείνη την ώρα ή μια εξάντληση, κούραση και θα δεις θα θέλεις να κοιμηθείς. Γιατί ο οργανισμός διορθώνει τις βλάβες σου όταν κοιμάσαι» είπε.

Και συνεχίζει: «Γενικά έχω παρατηρήσει ότι σε πάρα πολύ κόσμο, που κάνουν έτσι παράλληλες θεραπείες και έχουν θέμα με τον θυρεοειδή, επειδή η βάση σε κάποιο απόσταγμα που δίνουμε, η βάση είναι 25 βότανα στάνταρ και μετά ανάλογα με τη φάση του καθενός προσθέτουμε και άλλα ή αντίστοιχα βγάζουμε προγράμματα. Αυτά τα 25 έχουν την τάση και μόνο αυτά να θεραπεύουν και βασικά να ρυθμίζουν τον θυρεοειδή».

Επιμένει, μάλιστα, φέρνοντας παραδείγματα, όπως ισχυρίζεται, άλλων ασθενών με παρόμοια προβλήματα στον θυρεοειδή οι οποίοι… ως εκ θαύματος, έγιναν καλά.

«Βλέπεις άνθρωποι που παίρνανε χαπάκι των 100 ας το πούμε, ένα… των 100, μετά αρχίζουν και το μειώνουνε από τις 10 μέρες – 15 αρχίζουν και το μειώνουνε, το κόβουν μισό, το κόβουν στο 1/3 και μετά το πετάνε.

Δηλαδή πρόσφατα, έχω μια κυρία, μια δασκάλα είναι 67 μπορεί 68, έπαιρνε χάπια θυρεοειδή όλη της τη ζωή και τώρα τα σταμάτησε γιατί ρυθμίστηκε ο θυρεοειδής της σε αυτή την ηλικία»

Ο ψευτογιατρός τελικά, πείθει τον ασθενή και του ζητά να αρχίσει να μειώνει το χάπι του θυρεοειδή, χωρίς να ενημερώσει τον ενδοκρινολόγο του.

Ένα μόλις μήνα μετά, ο ασθενής διαπίστωσε ότι ο θυρεοειδής του είχε απορρυθμιστεί πλήρως, προσπάθησε να βρει τον «γιατρό» αλλά μάταια.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar 18/10

    Δια πασαν νόσο και πασαν...

  2. avatar Τσίτος

    Υπάρχει υψικάμινος στην Ελλάδα;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει