Ένας άνδρας που είχε τραυματιστεί από πτώση με αλεξίπτωτο καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα του ψευτογιατρού και συγκλονίζει με την μαρτυρία του.

Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA Live News, ο ασθενής περιγράφει τα όσα έγιναν μετά τον τραυματισμό του ο οποίος απαιτούσε χειρουργείο.

«Δεν υπάρχει ζωή, τον θάνατο περιμένω. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, από αυτό που πέρασα εγώ δεν το έχει περάσει κανείς. Τους πόνους….την ταλαιπωρία…με τελειώσαν. Μιλάμε για 60-70 ράμματα από μπροστά στο στήθος μέχρι την σπονδυλική στήλη. Καταλαβαίνετε; Στη μέση με κόψανε» είπε ο άνδρας.

Ο ίδιος περιγράφει πως το πρώτο ραντεβού κλείστηκε με γιατρό σε ιδιωτική κλινική ωστόσο αντί για τον γιατρό εμφανίστηκε ο ψευτογιατρός… ως ειδικός.

Σύμφωνα με τη καταγγελία του, λίγο πριν μπει στο χειρουργείο έδωσε 20.000 ευρώ στην κλινική. Μάλιστα μετά το χειρουργείο ο ψευτογιατρός ζητούσε χρήματα από τον ασθενή για «θαυματουργές» ενέσεις αξίας 7.000 ευρώ η μία.

Ο ασθενής σταμάτησε να του δίνει χρήματα όταν είδε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν τον βοηθούσε, ενώ όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού ο ασθενής άρχισε να έχει υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά όταν διαπίστωσε ότι ο ψευτογιατρός εξαφάνιζε τα μπουκαλάκια αφού του έκανε τις ενέσεις.