Καθημερινά έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας νέα στοιχεία για την υπόθεση με τον ψευτογιατρό, με τις Αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες.

Ένας επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή Live News στο ΜEGA αναφέροντας πως ένας άνδρας φέρεται να «ψάρευσε» θύματα για λογαριασμό του υποτιθέμενου γιατρού.

«Ο Κ. με πήγε στον Κ. για να με κάνει καλά. Ότι έχει ένα φίλο, ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός γιατρός, θεραπεύει τα πάντα, με βότανα κυρίως. Ήταν φίλοι αυτοί οι δύο. Πήγα στον Κ., μιλήσαμε, ήταν γιατρός, ήταν βοτανολόγος, άνθρωπος της επιστήμης που χάριζε, γιατί εμένα μου είπε “χάρη στο κάνω, δεν θα βγάλω τίποτα από όλα αυτά, και μην πεις και πουθενά και τίποτα” σε γιατρούς δηλαδή, για τέτοια πράγματα, “μην πεις ότι κάνεις θεραπεία μαζί μου γιατί με πολεμάνε”», ανέφερε ο επιχειρηματίας.

«Μου είπε ότι θα στοιχίσει περίπου 15 χιλιάδες η θεραπεία, και είχα δώσει κάποια χρήματα, γύρω στα 500-700 ευρώ, και στη συνέχεια προσφέρθηκε αυτός που μου τον σύστησε να του δώσει 3 χιλιάδες ευρώ και να τα οφείλω εγώ σε αυτών. Στη συνέχεια αυτός που μου τον σύστησε μου ζήτησε κάπου 6.800 περίπου, συν 3.000 που του χρωστούσα για τον γιατρό, 9.800. Μου στοίχισε περίπου 12.000 για όλη την ιστορία», προσθέτει ο επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με το MEGA όταν ο επιχειρηματίας έδωσε και τις 12 χιλιάδες ευρώ που υποτίθεται ότι κόστιζε η θεραπεία του, ο κοινός τους φίλος τον προσέγγισε ξανά. Αυτή τη φορά του ζήτησε 100 χιλιάδες ευρώ, ως τα πρώτα έξοδα για να βοηθήσει τον ίδιο και τον Κ. σε μια απίστευτη ιστορία με τράπεζες στο εξωτερικό, θυρίδες και την αμύθητη περιουσία του Καντάφι.

Οι… εξετάσεις σε καφετέρια νοσοκομείου

Στην εκπομπή του MEGA Live News αποκαλύφθηκε μία φωτογραφία με τον ψευτογιατρό, να συζητά με τρεις γυναίκες στην καφετέρια μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του καναλιού στη φωτογραφία ο ψευτογιατρός, ο 47χρονος επιχειρεί να πείσει την γυναίκα στα δεξιά, που έχει το πρόβλημα υγείας και τις δυο γυναίκες που την συνοδεύουν. Λίγο νωρίτερα, είχε βάλει σε σειρά προτεραιότητας και άλλα υποψήφια θύματα, που τον περίμεναν στα διπλανά τραπέζια της καφετέριας. «Πιείτε ένα καφέ κι έρχομαι», τους έλεγε χαρακτηριστικά.

Μια γυναίκα με κακοήθεια στο στόμα, σύμφωνα με το MEGA, αρχίζει να είναι καχύποπτη και ζητάει από τον 47χρονο να δει την εξέταση που υποτίθεται ότι της έκανε. Εκείνος, τότε, της παρουσιάζει μία παραποιημένη και της επισημαίνει ότι ο χρόνος πιέζει. «Έχεις μόνο 18 μήνες ζωής», θέλοντας τα 20.000 ευρώ που της είχε ζητήσει.

Σοκάρει συγγενής της 14χρονης: «Μας έλεγε ότι είναι σούπερ να έχει πυρετό, σκοτώνονται τα καρκινικά κύτταρα»

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αναφέρονται σε κατάθεση που περιέχεται στη δικογραφία της υπόθεσης και προέρχεται από συγγενή της 14χρονης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της ακολουθώντας τις συμβουλές του 47χρονου.

«Μετά από τέσσερις μήνες ο Κ. άρχισε να μου ζητά χρήματα για τους προμηθευτές, και τα εργαστήρια κατασκευής των σκευασμάτων, και όχι ως αμοιβή του. Όταν πήγαμε για εξετάσεις, δεν τον γνώριζαν στο ογκολογικό τμήμα που είχε πάει. Όταν τον ρωτήσαμε γιατί δεν τον γνωρίζουν, υποστήριξε ότι είχαν διαφωνίες μαζί του από παλιά και για αυτό έλεγαν ότι δεν τον ήξεραν», σημειώνει στην κατάθεσή του ο συγγενής της 14χρονης σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA.

«Υποσχέθηκε πλήρη ίαση, γεγονός που μας συγκίνησε, και της είπε ότι την άνοιξη θα πηγαίνει για μπάνιο με τις φίλες της», αναφέρει ακόμη ο συγγενής της κοπέλας και πρόσθεσε: «Τον ενημερώσαμε ότι είχε πυρετό και είπε ότι αυτό είναι σούπερ γιατί αυτό σημαίνει ότι σκοτώνονται τα καρκινικά κύτταρα».

«Το Πάσχα που του τηλεφωνήσαμε του είπαμε ότι περιμένουμε τη δική μας Ανάσταση και εκείνος μας είπε ότι έχουμε αναστηθεί και δεν το ξέρουμε», φέρεται να ανέφερε ο συγγενής της 14χρονης.