Ηλιόπουλος και Γερμενής δίπλα στο κελί του Λαγού

Κοινός προαυλισμός για τους κρατούμενους της Χρυσής Αυγής


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
12:20
13/01/2014
Ηλιόπουλος και Γερμενής δίπλα στο κελί του Λαγού
1
loading

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκονται οι Ηλιόπουλος και Γερμενής που έχουν προφυλακιστεί με την κατηγορία της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Για την ώρα, η δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν έχουν ζητήσει κάτι από τις αρχές, ενώ στο διπλανό κελί βρίσκεται ο άλλος κρατούμενος της οργάνωσης, Γιάννης Λαγός. Στο διπλανό κελί από τον Λαγό εξακολουθούν να κρατούνται ο επικεφαλής της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος με τον Χρήστο Παππά.

Οι κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής μένουν σε μία πτέρυγα όπου υπήρχαν αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και στη συνέχεια έγιναν κελιά για να κρατούνται φορείς του AIDS. Πλέον, όμως βρίσκονται οι κρατούμενοι της οργάνωσης. Στα κελιά υπάρχουν τουαλέτες και τηλεοράσεις.

Οι κρατούμενοι προαυλίζονται μαζί το πρωί 8:30 με 12.00 και το απόγευμα από 14.30 μέχρι τις 17.30. Μέχρι σήμερα κάθε Κυριακή, ο Μιχαλολιάκος και ο Παππάς πηγαίνουν στην εκκλησία και σύμφωνα με πληροφορίες δεν φεύγουν αν δεν τελειώσει η λειτουργία.

Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι των κρατούμενων της Χρυσής Αυγής μπορούν να τους επισκέπτονται καθημερινά στο επισκεπτήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται το απόγευμα να πραγματοποιηθεί και ένα επισκεπτήριο για Ηλιόπουλο και Γερμενή. Το μεσημεριανό... μενού για τους κρατούμενους της Χρυσής Αυγής περιλαμβάνει φασολάδα. 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Douskas John

    Καλά τον λαγό δεν τον θέλει κανείς ,μιχας και παππάς ( οι δυο παλαβοί μαζί) και ο κακομοίρης ηλιόπουλος θα ακούει τον γερμενή να ψέλνει την αγία γραφή σε Death metal

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει