Στον ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν που είχε εξαφανιστεί από το Παγκράτι παραμονές των Χριστουγέννων του 2019 όπου του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Ο πατέρας βρίσκεται αντιμέτωπος και θα απολογηθεί για το κακούργημα της παράνομης διευκόλυνσης εξόδου από τη χώρα από κοινού με τον συγκάτοικο του.

Πλέον, το 7χρονο κορίτσι, έχει επιβεβαιωθεί πως βρίσκεται στη Γαλλία και είναι ασφαλές κοντά στη μητέρα της.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο οποίος υποστηρίζει ότι πάσχει από μεταδοτικό νόσημα, στην απολογία του υποστήριξε πως δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο στη δήλωση εξαφάνισης της μικρής και πως ήταν άνεργος και δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να την μεγαλώσει και πως θέλοντας να της προσφέρει μια καλύτερη ζωή την έστειλε στη μητέρα της.

Στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο δικηγόρος του πατέρα, κ. Νουλέζας, το βράδυ της Πέμπτης, συνομίλησε με την μικρή Βαλεντίν  παρουσία της μητέρας η οποία είναι στην άλλη άκρη της γραμμής και έδωσε τη συγκατάθεση της γι’ αυτή τη συνομιλία.

«Είμαι η Βαλεντίνα, είμαι καλά. Είμαι με τη μαμά μου. Είμαι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενη με τη μαμά μου και την αδερφή μου» ήταν τα λόγια της μικρής Βαλεντίν ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία της για τον πατέρα της. «Ο μπαμπάς μου είναι καλά;» ρωτάει η 7χρονη τον δικηγόρο κ. Νουλέζα.

TAGS