Στον Εισαγγελέα Νεαπόλεως οδηγήθηκε ο 43χρονος δράστης του φονικού στις Κουρούνες Λασιθίου, ο οποίος ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Ο 43χρονος δράστης της αιματηρής δολοφονίας του 73χρονου κτηνοτρόφου το βράδυ της Δευτέρας στο χωριό Κουρούνες παραδέχτηκε την πράξη του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Εισαγγελέα Νεαπόλεως. Ο δράστης της δολοφονίας του ηλικιωμένου άνδρα, με κλάματα στον εισαγγελέα ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θύματος, σύμφωνα με το flashnews.gr.

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς έφτασα σε αυτό το σημείο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προχώρησα σε αυτήν την ενέργεια, ζητάω συγνώμη από την οικογένεια», είπε στον ανακριτή κατά τη διάρκεια της παρουσίας του και απέδωσε την πράξη του στην κακιά στιγμή ενώ μετά από ερώτηση που του έγινε για τα κίνητρα της είπε πως αυτό που τον ώθησε ήταν ένα επεισόδιο που συνέβη μεταξύ τους την ημέρα της δολοφονίας.

Ο 43χρονος δράστης παραδόθηκε στην Αστυνομία το πρωί της Πέμπτης όπως είχε προαναγγείλει ο δικηγόρος του Γιώργος Στειακάκης, μιλώντας στο flashnews.gr.

Ένταση στα δικαστήρια Νεάπολης

Ο 43χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο 43χρονος -που αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή- εμφανίστηκε συνοδεία του δικηγόρου του νωρίς το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα στα δικαστήρια Νεάπολης, όπου παρέμεινε για αρκετές ώρες λόγω και του τεταμένου κλίματος που υπήρχε έξω από το δικαστικό μέγαρο, όπου βρίσκονταν συγγενείς του θύματος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.