Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 22χρονος που αναζητούσαν οι αρχές καθώς  φέρεται ως ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής οπαδών σε κλαμπ στο Παγκράτι, στις 14 Οκτωβρίου.

Ο 22χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα και στη συνέχεια στον ανακριτή από όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 10 ατόμων, οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας, εισήλθαν σε καφετέρια και ύστερα περίπου από μία ώρα άρχισαν να λογομαχούν με παρέα 2-3 θαμώνων τους οποίους θεώρησαν οπαδούς άλλης ομάδας. Οι υπάλληλοι του καταστήματος τούς ζήτησαν να αποχωρήσουν και τους οδήγησαν προς την έξοδο. Τη στιγμή που τα περίπου 15 άτομα, υπάλληλοι και θαμώνες, βρίσκονταν εξωτερικά του καταστήματος και διαπληκτίζονταν, ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 23χρονο υπάλληλο του καταστήματος, στην αριστερή πλάγια οσφυϊκή χώρα.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν στο σημείο, καταδίωξαν την ομάδα αυτών των ατόμων που επιχείρησε να διαφύγει και συνέλαβαν τελικά δέκα άτομα, εκ των οποίων επτά είναι Έλληνες ηλικίας από 20 έως 25 ετών και τρεις Αλβανοί ηλικίας από 21 έως 26 ετών.

Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, κάλυκες πυροβόλου όπλου, φυσίγγιο πυροβόλου όπλου διαμετρήματος, μία παραμορφωμένη βολίδα πυροβόλου όπλου και δύο συσκευασίες με σκόνη λευκού χρώματος βάρους 1,7 γραμμ.

Έπειτα από έρευνα στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρια, μεταλλικά κλομπ, μία σιδερογροθιά, μία μεταλλική ράβδος πολεμικών τεχνών κι ένας κάλυκας.