Κρατούσαν φυλακισμένους 5 μετανάστες και ζητούσαν λύτρα για να τους απελευθερώσουν

Συλλήψεις φερόμενων ως μελών οργανωμένου κυκλώματος αφού ένας κρατούμενος απέδρασε


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
12:28
22/01/2020
Κρατούσαν φυλακισμένους 5 μετανάστες και ζητούσαν λύτρα για να τους απελευθερώσουν
2
loading

Φυλακισμένους σε αγροτική αποθήκη έξω από τη Θεσσαλονίκη κρατούσαν πέντε αλλοδαπούς άτομα που φέρονται ως μέλη κυκλώματος, εκβιάζοντάς τους με την αξίωση της καταβολής χρηματικών ποσών, που κυμαίνονταν από 1.000 έως 3.000 ευρώ, προκειμένου να τους αφήσουν ελεύθερους.

Ύστερα από καταγγελία, πιθανότατα αλλοδαπού που κατάφερε να αποδράσει, αστυνομικοί εντόπισαν την αποθήκη κοντά στον οικισμό Προφήτης, και συνελήφθησαν πέντε άνδρες από το Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες κατηγορούνται για συμμετοχή σε οργανωμένο δίκτυο, το οποίο διευκόλυνε, με το αζημίωτο, την είσοδο παράτυπων μεταναστών στην Ελλάδα. Κατά την έφοδο της αστυνομίας στην αποθήκη-φυλακή, εντοπίστηκαν πέντε νεαροί άνδρες από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν, που, κατά δήλωσή τους, παρέμεναν στο σημείο επί δύο εβδομάδες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος των συλληφθέντων είναι κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς τους.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Είμαι νεοταξίτικη βοθροσελίδα

    Γι' αυτό, όποτε οι δράστες των εγκλημάτων είναι λαθρομετανάστες ή οπαδοί της Ρόμα, στον τίτλο της κάθε είδησης δεν θα γράφω το υποκείμενο της πρότασης αλλά μόνο το ρήμα (εδώ το ρήμα "κρατούσαν" φυλακισμένους). Επίσης, σε όλο το κείμενο της είδησης θα προσπαθώ να σας αποκρύψω, ότι οι εγκληματίες είναι λαθρέποικοι ή οπαδοί της Ρόμα και θα χρησιμοποιώ παραπλανητικές λέξεις όπως"παράτυποι μετανάστες" "άτομα", "νεαροί", "αλλοδαποί", "δράστες", "ανήλικοι", "23χρονοι" και άλλες τέτοιες @@@@

  2. avatar ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ…

    ...για τα οποία κάνουν μόνιμα μόκο, οι παντοειδείς επαγγελματίες "αντιρατσιστές" και "αλληλέγγυοι"...Μόνο, όταν γίνεται κάτι από γηγενείς, κατά των αγαπημένων "pets" της παγκοσμιοποίησης, ξεσηκώνονται όλοι...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει