Εγκληματική οργάνωση εξάρθρωσε η Αστυνομία. Τα μέλη της οργάνωσης ενέχονται σε υποθέσεις σύνταξης πλαστών διαθηκών και παράνομης ιδιοποίησης περιουσιακών στοιχείων ατόμων που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έξι άτομα, τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, μεταξύ των οποίων και έναν αστυνομικό, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται ακόμη ένα μέλος της οργάνωσης με βρετανική υπηκοότητα.

Σε βάρος των συλληφθέντων έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απάτες, πλαστογραφίες και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Φαίνεται από τα μέχρι τώρα δεδομένα ότι η οργάνωση, τουλάχιστον από το 2000, επωφελείται από περιουσιακά στοιχεία και φαίνεται ότι τα μέλη της έχουν αποκομίσει ποσά που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε τουλάχιστον 19 περιπτώσεις είχαν συντάξει πλαστές ιδιόχειρες διαθήκες με αποτέλεσμα να ιδιοποιηθούν παράνομα 21 ακίνητα σε Αττική, Ιωάννινα και Καβάλα.

Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.