Εκτός φυλακής βρίσκεται η 39χρονη που κατηγορείται ότι μαζί με τον πρώην σύντροφό της λήστεψε και δολοφόνησε μια ηλικιωμένη γυναίκα τον περασμένο Νοέμβριο στα Καμίνια.

Η 39χρονη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και έδωσε την δική της εκδοχή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ και υποστηρίζει ότι η μόνη της εμπλοκή με την υπόθεση ήταν η γνωριμία της με τον κατηγορούμενο και ότι τον μετέφερε στο σπίτι της γυναίκας αγνοώντας, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, τι είχε σκοπό να κάνει.

Εκείνος φέρεται να μπήκε στο σπίτι της ηλικιωμένης, να τη χτύπησε και να της έκλεψε έναν σταυρό και κάτι βραχιολάκια. Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε η 39χρονη της είπε «χτύπησα μία γριά».

Λίγες μέρες μετά το περιστατικό, η 39χρονη από τη Βουλγαρία έμαθε από την τηλεόραση για τον θάνατο της ηλικιωμένης και όπως υποστηρίζει, ζήτησε από τον πρώην σύντροφό της να μην την ξαναενοχλήσει όμως εκείνος την απειλούσε ώστε να μην τον καταδώσει στις Αρχές και πως οι απειλές αυτές συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Η 39χρονη αποφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες καθώς προέκυψαν τρία νέα στοιχεία που τη βγάζουν όπως λένε οι δικηγόροι της από τη σκηνή του εγκλήματος  και το σπίτι που ζούσε η ηλικιωμένη. Επίσης δε βρέθηκε DNA στον χώρο. Για την υπόθεση κατηγορούνται άλλα δυο άτομα που βρίσκονται ήδη στη φυλακή. Η οικογένεια της ηλικιωμένης ζητά να τιμωρηθούν οι ένοχοι, όποιοι κι αν είναι αυτοί.