Μια σφαίρα στο μηρό του αριστερού του ποδιού δέχτηκε ένας Ελβετός τουρίστας ενώ βρισκόταν σε υπαίθριο χώρο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στον Πλατανέ Ρεθύμνου.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το prismanews.gr, σημειώθηκε χθες στις 7:30 το απόγευμα κι ενώ ο Ελβετός που κάνει τις διακοπές του στο νησί βρισκόταν στο μπαρ του ξενοδοχείου. Τότε ένοιωσε ένα δυνατό κάψιμο στο μηρό του αριστερού ποδιού και πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, βρέθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ο άνθρωπος είχε δεχτεί μία σφαίρα στο πόδι, άγνωστο πως και άγνωστο από που. Αμέσως οι άνθρωποι του ξενοδοχείου κινητοποιήθηκαν, ο Ελβετός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου του αφαιρέθηκε η σφαίρα από το πόδι και τώρα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα το νοσοκομείο ενημέρωσε και την αστυνομία για το αχαρακτήριστο περιστατικό που μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στον τουρισμό της Κρήτης!

Οι Αρχές τώρα εξετάζουν αν είχε εκείνη την ώρα στην ευρύτερη περιοχή κάποια κοινωνική εκδήλωση και υπήρχε περίπτωση κάποιοι να έριχναν μπαλωθιές ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει εξακριβωθεί κάτι, ούτε και υπάρχει κανένα στοιχείο.