Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο γνωστός ράπερ που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή, για κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή. O 35χρονος καλλιτέχνης το όνομα του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκε, οφείλει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες.

Στο στούντιο που διατηρούσε στην περιοχή της Καλλιθέας, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και κατάσχεσαν ποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης.  Βρέθηκαν επίσης, αεροβόλα, περίστροφα ακόμα και συσκευή πρόκλησης ηλεκτροσόκ, τύπου taser.  Η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής τον παρακολουθούσε διακριτικά πριν τη σύλληψη, καθώς υπήρχαν πληροφορίες πως προωθούσε την χρήση κάνναβης. Μαθητές λυκείου και γυμνασίου επισκέπτονταν τον καλλιτέχνη, στο στούντιό του.

Ο ράπερ υποστήριξε πως τα ναρκωτικά προορίζονταν για δική του χρήση. Μάλιστα, αυτοχαρακτηρίστηκε ως ακτιβιστής κάνναβης που δεν είχε σκοπό να προωθήσει τις ναρκωτικές ουσίες, σε κανέναν. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», στον τηλεοπτικό σταθμό STAR: «Είμαι ακτιβιστής κάνναβης. Ό,τι κάνω έχει να κάνει με ακτιβιστική δράση, με νόμιμα προϊόντα. Κάποια ψευδής πληροφορία δόθηκε για εμένα. Οι αστυνομικοί ήρθαν έκαναν τη δουλειά τους  βρήκαν μια ποσότητα κάνναβης μικρή  που ήταν για προσωπική χρήση. Όλα τα άλλα ήταν νόμιμα. Θέλουν να σπιλώσουν το όνομά μου αντίπαλοι, ανταγωνιστές. Ξέρω ποιοι είναι».

Για την προώθηση ναρκωτικών ουσιών, δήλωσε: «Δεν έχω διαφημίσει τίποτα δεν έχω πει σε κανέναν να κάνει χρήση ποτέ. Ίσα ίσα λέω στα παιδιά να μη δοκιμάζουν κάνναβη. Συνιστώ μόνο σε όσους έχουν προβλήματα υγείας να ψαχτούν να ψάξουν, για την κάνναβη και τις ιατρικές της χρήσεις. Όσο για τα όπλα, υποστήριξε στον φακό της τηλεοπτικής κάμερας: «Ήταν ψεύτικα, ήταν για κάποια γυρίσματα σε κάποια βίντεο που ήμουν σκηνοθέτης».