Στη σύλληψη και του τέταρτου φερόμενου ως δράστη για την επίθεση σε βάρος ενός 21χρονου, τον Ιούνιο του 2018, στην περιοχή της παραλίας κοντά στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», προχώρησαν χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν νεαρό, ηλικίας 24 ετών, που εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος που είχε εκδοθεί αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι αστυνομικοί, ύστερα από πολύμηνη έρευνα, κατάφεραν και ταυτοποίησαν ως δράστες τέσσερα άτομα τα οποία το πρωί της 12ης Ιουνίου 2018, στην περιοχή της παραλίας κοντά στο ξενοδοχείο, ως ομάδα με διακριτούς ρόλους, επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου, σε βάρος του νεαρού (ηλικίας 21 ετών τότε), με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, ηλικίας 22, 23 και 26 ετών, συνελήφθησαν προχθές. Σε βάρος των τεσσάρων νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Ο 24χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα.