Νεαρές λησταρχίνες άρπαξαν από τα μαλλιά μια ηλικιωμένη γυναίκα, την πέταξαν κάτω και της πήραν από τον λαιμό της τη χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Το περιστατικό έγινε σήμερα (10/06) στις 10:30 το πρωί, στο κέντρο της Λαμίας, όπου διαμένει η 89χρονη, η οποία έπεσε θύμα ληστείας από της θρασύτατες νεαρές. Η άτυχη γυναίκα, ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού της είδε, μπροστά της τις δυο Ρομά, οι οποίες χωρίς να χάσουν χρόνο την άρπαξαν από τα μαλλιά και την έσυραν μέσα με βια.

Αφού πρώτα έριξαν κάτω τη γιαγιά, στη συνέχεια τράβηξαν με δύναμη τον σταυρό με τη χρυσή αλυσίδα που είχε στον λαιμό της και τράπηκαν σε φυγή.

Ευτυχώς, πάρα το σοκ που υπέστη, η ηλικιωμένη κατάφερε να ενημερώσει γρήγορα την Αστυνομία και να δώσει περιγραφή, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν άμεσα οι αναζητήσεις.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τις δυο λησταρχίνες στο κέντρο της πόλης και τις οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου αναγνωρίστηκαν από την 89χρονη.

Πρόκειται για μια 18χρονη και μια 22χρονη, οι οποίες συνελήφθησαν και αύριο θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.