Ενώπιον του ανακριτή Χανίων αναμένεται να βρεθούν αύριο οι γονείς και ο αδερφός του 12χρονου αγοριού από την Αλβανία, οι οποίοι φέρονται να τον κακοποιούσαν επειδή ήταν … άτακτος.

Όπως αναφέρει το prismanews.gr, σύμφωνα με τη μαρτυρία του αγοριού οι γονείς του το χτυπούσαν ενώ το έδεναν με μια αλυσίδα και το κρατούσαν καθηλωμένο στο σπίτι.

Συμφώνα με τον ιατροδικαστή το παιδί δεν έφερε εμφανή σημάδια κακοποίησης ωστόσο η ψυχολογία του είναι ιδιαίτερα εύθραυστη υπέστη το μαρτύριο του εγκλεισμού.

Ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί έχουν αναλάβει τη φροντίδα του μικρού αγοριού την ίδια ώρα που οι γονείς και αδερφός του βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το μικρό αγόρι εντοπίστηκε πριν από μερικές ημέρες να περιφέρεται άσκοπα στην περιοχή της Χαλέπας.

Αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από περιοίκους έγιναν μάρτυρες της ανατριχιαστικές καταγγελίες με το αγόρι να τους εξομολογείται ότι έφυγε από το σπίτι γιατί οι γονείς του το χτυπούσαν.

Το αγόρι οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του ενώ μέσα βρέθηκε μια αλυσίδα 10 μέτρων με την οποία – σύμφωνα με τη μαρτυρία τού ανήλικου – το έδεναν οι γονείς του.

Το παιδί κατάφερε να ξεφύγει και να βγει στο δρόμο, ενώ αρνείται πεισματικά να επιστρέψει στον εφιάλτη που βίωνε το τελευταίο διάστημα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.