Άγριο έγκλημα με θύμα μία 77χρονη γυναίκα, την οποία εντόπισε νεκρή ένας συγχωριανός της που πήγε στο αγρόκτημά της, έλαβε χώρα στην Κάρυστο της Εύβοιας. Οι δράστες έδεσαν με σύρμα και της πέρασαν θηλιά στο λαιμό της άτυχης ηλικιωμένης.

Όπως αναφέρει το evianews.gr, η 77χρονη κατάφερε να σηκώσει το τηλέφωνο και ειδοποίησε τους αστυνομικούς και την κόρη της που μένει εκτός Εύβοιας. Γύρω στις 9.30 το πρωί οι αστυνομικοί πήγαν στο αγρόκτημα και βρήκαν την άτυχη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος.

Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν φρικτό, μιας και τα χέρια και τα πόδια της ήταν δεμένα με σύρμα, ενώ στο λαιμό της ήταν περασμένη θηλιά.

Κλιμάκιο αστυνομικών του τμήματος ασφαλείας Χαλκίδας και του γραφείου εγκληματολογικών ερευνών της αστυνομικής διεύθυνσης Ευβοίας μετέβη στο σημείο και εξερεύνησε το χώρο.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, προκύπτει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας και έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία –νεκροτομή της σορού, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια και ο χρόνος θανάτου.