Να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά την περιπέτεια της στο Χονγκ Κονγκ, περιμένει η Ειρήνη, το μοντέλο που το 2017 συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ, με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε νωρίτερα στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση και τις συμβουλές που έδωσε στον 21χρονο μοντέλο.

«Δεν το περίμενα, δεν υπήρχε στο παρελθόν αθωωτική απόφαση για τέτοια ποσότητα ναρκωτικών. Διαψεύστηκα ευχάριστα. Δεν παραστάθηκα στο δικαστήριο, ο δικός μου ρόλος ήταν συμπληρωματικός» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κεχαγιόγλου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια του μοντέλου και το πώς αντιμετώπισαν την περιπέτεια με την κόρη της. «Ο πατέρας της είναι πολύ σεμνός άνθρωπος. Την ώρα της απόφασης με την άκρη του ματιού μου την είδα, κοίταζε τη μητέρα της αλλά και τον πατέρα της. Εκείνος για 2-3 λεπτά είχε κρύψει το πρόσωπό του στα χέρια του» είπε.

Ο συνήγορος της Ειρήνης μίλησε για τις συμβουλές που της έδωσε για τη ζωή της από εδώ και πέρα.

«Ο Θεός σου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σου» της είπε. «Με τις παρέες που είχε μπλέξει θα μπορούσε να βρεθεί νεκρή είτε στην Κίνα είτε στην άλλη χώρα» ανέφερε ο κ. Κεχαγιόγλου και τόνισε ότι είπε στην Ειρήνη: «Αυτή τη δημοσιότητα να τη χρησιμοποιήσεις για το καλό σου, για να δεις πώς θα κερδίσεις τη ζωή σου».

Η 21χρονη κρίθηκε χθες ομόφωνα αθώα.