Μέχρι και επιταγή 5.000 ευρώ υπήρχε στην πράσινη τσόχα καφετέριας που είχε μετατραπεί σε λέσχη. Την ώρα που η παρτίδα ήταν σε εξέλιξη, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και οδήγησαν στο τμήμα 7 άτομα για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Από την επιχείρηση κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.375 ευρώ και μία τραπεζική επιταγή με αναγραφόμενο το ποσό των 5.000 ευρώ. Το περιστατικό σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ.

Στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών, έγινε έφοδος σε καφετέρια που είχε μετατραπεί σε λέσχη και συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης και έξι ακόμα άτομα να παίζουν πόκερ. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.375 ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού, μία τραπεζική επιταγή με αναγραφόμενο ποσό των 5.000 ευρώ.

Εντοπίστηκαν ακόμη 275 μάρκες διαφόρων χρωματισμών (κάθε χρώμα αντιστοιχούσε, σε διαφορετικό χρηματικό ποσό) και μία τράπουλα αποτελούμενη από πενήντα δύο φύλλα.

Πηγή: prismanews.gr