Σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίστηκαν στον Ιερό ναό του Αγίου Μηνα όπου μεταφέρθηκαν οι σωροί των θυμάτων του φοβερού τροχαίου που συγκλονίζει την κοινωνία της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το prismanews.gr, οι σωροί έφτασαν στην εκκλησία με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ενώ τα δυο φέρετρα που ήταν σκεπασμένα με την ελληνική σημαία αλλά και τη σημαία του ΕΚΑΒ σήκωσαν στα χέρια οι εργαζόμενοι του Εθνικου Κέντρου Άμεσης Βοηθειας Κρητης ανάμεσα σε χειροκροτήματα αλλά και τους σπαρακτικούς λυγμούς των συγγενών των θυμάτων.

Ολόκληρη η οικογένεια του ΕΚΑΒ αλλά και η τοπική κοινωνία θρηνεί για τον χαμό του διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης Δημήτρη Βουρβαχάκη και του Προέδρου των εργαζομένων Βαγγέλη Κελαράκη κάνοντας λόγο για μια τεράστια απώλεια στο χώρο της δημόσιας υγείας και όχι μόνο.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Άγιο Μηνά για να αποχαιρετήσει τους δυο αδικοχαμένους άνδρες. Οι νεκρώσιμες ακολουθίες θα ψαλλούν αύριο για τον μεν Βαγγέλη Κελαράκη στο Θραψανό από όπου και κατάγεται και για τον Δημήτρη Βουρβαχάκη στην Καρωτή Ρεθύμνου.