Εισαγγελέας στο ΧΥΤΥ Γραμματικού

Ελέγχονται οι καταγγελίες για «έργο ακατάλληλο που έχει κατασκευαστεί πάνω σε ρέματα»


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
17:56
17/01/2019
Εισαγγελέας στο ΧΥΤΥ Γραμματικού
1
loading

Οι καταγγελίες κατοίκων και φορέων για παράνομη λειτουργία του ΧΥΤΥ Γραμματικού προκάλεσαν την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ο οποίος διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Στόχος της έρευνας είναι να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών που κάνουν λόγο, μεταξύ άλλων, για ένα έργο ακατάλληλο και παράνομο το οποίο έχει κατασκευαστεί επάνω σε σεισμογενή περιοχή και  ρέματα.

Αφορμή για την αντίδραση των κατοίκων, οι οποίοι διαφωνούν εδώ και χρόνια με τη λειτουργία του ΧΥΤΥ, ήταν η ψήφιση από τον ΕΔΣΝΑ της πρότασης για ετήσια δυναμικότητά του ΧΥΤΥ 23.250 τόνων, εξέλιξη που όπως λένε ουσιαστικά σήμανε την έναρξη λειτουργίας του.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar SER 30

    '' Στόχος της έρευνας είναι να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών που κάνουν λόγο, μεταξύ άλλων, για ένα έργο ακατάλληλο και παράνομο το οποίο έχει κατασκευαστεί επάνω σε σεισμογενή περιοχή και ρέματα.'' ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ 3 5 ΧΡΟΝΙΑ ΨΑΧΝΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟ ΠΗΡΑΝΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΛΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΤΟ ΓΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙΩΝ ΤΟ ΡΗΜΑΔΟΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΝΑΤΟ ΤΟ '' ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΡΕΜΑΤΑ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΕΣ '' ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΑΝ ΤΑΜΠΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ . ΣΕ ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΟΜΟΥΣ ΖΟΥΜΕ ? ΜΠΙΤ ΚΑΦΕΝΕΙΟ . ΑΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΟΥΣ Η ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ . ΖΩΑ Ε ΖΩΑ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει