Στην αστυνομία παραδόθηκε το μεσημέρι ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας 21χρονου άνδρα που σημειώθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς έξω από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για ένα 30χρονο με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ενεπλάκη σε καβγά με το 21χρονο θύμα κατά την είσοδό του τελευταίου στο μαγαζί. Ο νεαρός βγήκε έξω και τότε ο δράστης της δολοφονίας τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο εντόπισε δύο κάλυκες.

Στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η δολοφονία, αναφέρθηκε φίλος του δράστη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Όπως εξήγησε, το θύμα επιτέθηκε στον δράστη επειδή τον πέρασε για κάποιον άλλο, για τον νεαρό δηλαδή που πριν μερικές εβδομάδες είχε θεαθεί μαζί με την κοπέλα του.

«Θύμα και δράστης δεν γνωρίζονταν από παλιά. Ο δράστης ήταν θαμώνας του μαγαζιού και διασκέδαζε με τη γυναίκα του. Το θύμα καυγάδιζε έξω με την κοπέλα του και ο δράστης είχε βγει έξω για τσιγάρο. Πριν δυο εβδομάδες, η κοπέλα του θύματος χόρευε με τον αδελφό του δράστη και επειδή είναι δίδυμοι, μοιάζουν εκπληκτικά. Το θύμα του επιτέθηκε επειδή τον πέρασε για τον αδελφό του…», αποκάλυψε και ερωτηθείς για το όπλο με το οποίο ο φίλος του τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άντρα, είπε πως το είχε για να ρίξει βολές την Πρωτοχρονιά.

Μάλιστα τόνισε ότι ο δράστης θα παραδοθεί: «Θα παραδοθεί σε λίγη ώρα μόνος του».