Ένα ζευγάρι από τη Λαμία, έναν Αλβανό και ένα ακόμα Λαμιώτη, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας σε χθεσινοβραδινή επιχείρηση στη νότια πλευρά της πόλης.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ο 39χρονος Αλβανός διακινεί ναρκωτικά στα στέκια της νεολαίας στην πόλη της Λαμίας.

Μετά από παρακολούθηση διαπιστώθηκε ότι πριν τη διακίνηση επισκεπτόταν μια αποθήκη που βρίσκεται σε υπόγειο πολυκατοικίας και η οποία ήταν ιδιοκτησίας ενός ζευγαριού από τη Λαμία, που έχουν διαμέρισμα στην συγκεκριμένη πολυκατοικία και διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον Αλβανό.

Το βράδυ το Σαββάτου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας έκαναν επιχείριση και συνέλαβαν αρχικά τον 39χρονο Αλβανό και έναν 37χρονο Λαμιώτη, την ώρα που του πουλούσε ναρκωτικά.

Στη συνέχεια με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου έγινε έρευνα στην αποθήκη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 2,5 κιλά χασίς, 80 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης, δυο ζυγαριές, κινητά τηλέφωνα κ.α.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια πέρασαν χειροπέδες και στο ζευγάρι το οποίο ανήκει η αποθήκη, ηλικίας 51 ετών ο άνδρας και 45 η σύζυγος και όλοι μαζί οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο όπου κρατούνται.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.