Άλλοτε μόνος του άλλοτε με παρέα, ο 19χρονος δράστης της επίθεσης στην 15χρονη Μυρτώ, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ποζάρει με φόντο διάφορα σημεία της Πάρου.

Το «Έθνος της Κυριακής» για πρώτη φορά, με αποκλειστικό ρεπορτάζ, φέρνει στο φως για πρώτη φορά το πρόσωπο του δράστη, που με κυνισμό και ψυχραιμία ομολόγησε την ειδεχθή επίθεση σε βάρος του κοριτσιού.

Τον προσήγαγαν με αστυνομικά αυτοκίνητα που τα σκούρα τζάμια τους δεν άφηναν περιθώριο να δει κανείς το πρόσωπό του. Τον κράτησαν σε υπόγειο κρατητήριο, για να μην μπορέσει κανείς… παρείσακτος να έχει πρόσβαση εκεί. Τον μετέφεραν στον εισαγγελέα φορώντας του κουκούλα που κάλυπτε όλα του τα χαρακτηριστικά.

Ο Α. Β. , ο Πακιστανός που κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, είναι αδιαμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο άτομο της τελευταίας εβδομάδας.

Ωστόσο, το πρόσωπό του είδαν μόνο άμεσα εμπλεκόμενοι με τον χειρισμό της υπόθεσης: οι αστυνομικοί, οι δικηγόροι και οι ανακριτικές Αρχές που τον εξέτασαν.

Την ταυτοπροσωπία των φωτογραφιών, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, επιβεβαιώνουν τόσο οι Παριανοί όσο και οι Πακιστανοί που τον γνώριζαν προσωπικά στο νησί.

Τραγική ειρωνεία, το διαμέρισμα όπου βρήκε καταφύγιο ο κατηγορούμενος όταν έφυγε από την Πάρο, βρίσκεται στη Νέα Χαλκηδόνα, λίγους δρόμους μακριά από το σπίτι όπου έμενε η 15χρονη με την οικογένειά της.