Έπειτα από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. σε Κυψέλη και Μύκονο, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί υπήκοοι, ηλικίας από 28 έως 37 ετών, που κατηγορούνται για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

Επιπλέον, στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται ως συνεργοί τους τρία άτομα, εκ των οποίων δύο Έλληνες και ένας ακόμη αλλοδαπός. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από την έρευνα που διενεργήθηκε έχουν πιστοποιηθεί περισσότερες από 200 πράξεις διακίνησης ναρκωτικών εκ μέρους των δραστών.

Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποίησε πληροφορίες για την εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και τη Μύκονο και έτσι κατόρθωσε να την εξαρθρώσει.

Από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια και άλλους χώρους στην Κυψέλη και τη Μύκονο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα κοκαΐνης βάρους 128,8 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 176 γραμμαρίων, δύο αυτοκίνητα, το χρηματικό ποσό των 2.990 ευρώ, έξι κινητά τηλέφωνα, τρεις ζυγαριές ακριβείας και τρία βιβλιάρια τραπεζών με καταθέσεις 22.778 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.