Το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του Αλέξη Κούγια δικηγόρου του 52χρονου φερόμενου ως δράστη του διπλού φονικού στον Προφήτη Ηλία εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης μετά από τις σκληρές δηλώσεις στις οποίες προχώρησε ο πρώτος φτάνοντας στο σημείο να αμφισβητεί την αξιοπιστία του.

Aμέσως μετά την πολύωρη απολογία ο συνήγορος υπεράσπισης του 52χρονου σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε σκοτεινά σημεία της υπόθεσης που είναι σημαντικά για την εξέλιξη της ενώ υπογράμμισε και την καθυστερημένη κατά 4 ημέρες κατάθεση ενός βασικού μάρτυρα κατηγορίας εκφράζοντας τις υποψίες και τα ερωτήματά του για την καθυστέρηση αυτή.

Ο κ. Κούγιας μίλησε με σκληρή γλώσσα για τον μάρτυρα αμφισβητώντας μάλιστα την αξιοπιστία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας αυτός εμφανίστηκε και κατέθεσε στις αρχές ότι ο 34χρονος δεν είχε καμία σχέση με τους πυροβολισμούς και ότι δεν κρατούσε όπλο την ώρα του μακελειού ωστόσο στην κατάθεση του ενώ επικαλείται πολύ κόσμο ότι ήταν μπροστά και ότι είδε το σκηνικό δεν αναφέρει κανένα όνομα και δεν λέει τίποτα συγκεκριμένο, οπότε η αξιοπιστία του εξετάζεται.

Ο δικηγόρος έκανε λόγο και για την ιατροδικαστική έκθεση που δεν συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία μέχρι αυτή την ώρα και η οποία αν ήταν έτοιμη από την αρμόδια υπηρεσία θα μπορούσε να φωτίσει σημαντικά τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το δικηγόρο μέσα από την έκθεση θα φανεί και ο τρόπος τραυματισμού του πελάτη του που – όπως υποστηρίζει- δεν έχει καμία σχέση με αυτοτραυματισμό όπως υποστηρίζει η πλευρά των θυμάτων.

Πηγή: www.prismanews.gr