Από μεταλλική ράβδο και σιδερογροθιά μέχρι και μαχαίρια έκρυβαν στα σπίτια τους στην Κρήτη δύο Αλβανοί, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και ποσότητα κοκαΐνης.

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 21 και 24 ετών, που συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο δημοτικό διαμέρισμα Σταλίδας του Δήμου Χερσονήσου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το flashnews, σε αστυνομικό έλεγχο που τους έκαναν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 21χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, μικτού βάρους 13 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ στον 21χρονο και 130 ευρώ στον 24χρονο.

Στη συνέχεια σε έρευνα που ακολούθησε στις οικίες των συλληφθέντων, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην οικία του 21χρονου μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος μήκους 50 εκατοστών και μία μεταλλική σιδερογροθιά, ενώ στην οικία του 24χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 20 εκατοστών και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με μήκος λάμας 8 εκατοστών.

Προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου.