Μηνιγγίτιδα διαγνώστηκε σε 6χρονο αγοράκι στο Βόλο

Κλειστό το θα παραμείνει την Τετάρτη το 14ο Νηπιαγωγείο της πόλης


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
6:06
23/05/2012
Μηνιγγίτιδα διαγνώστηκε σε 6χρονο αγοράκι στο Βόλο
loading

Kλειστό θα παραμείνει σήμερα Τετάρτη, με απόφαση του Δήμου Βόλου, το 14ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας, προκειμένου να γίνουν εργασίες απολύμανσης των χώρων

Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου συνεχίζει να νοσηλεύεται το 6χρονο αγοράκι, το οποίο προσβλήθηκε από μικροβιακή μηνιγγίτιδα, με την κατάστασή του μέχρι και αυτή την ώρα, όπου ολοκληρώνεται το πρώτο 24ωρο νοσηλείας του, να κρίνεται αρκετά καλή, αφού από το μεσημέρι της Τρίτης, εξαιτίας της άμεσης θεραπείας, υποχωρούσαν τόσο ο πυρετός όσο και τα εξανθήματα που είχε εμφανίσει στο σώμα και το πρόσωπό του.

Το 6χρονο αγοράκι, το οποίο είναι μαθητής του 14ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας Βόλου, εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική, με συμπτώματα έντονου πονόκοιλου και πονοκεφάλου, υψηλού πυρετού και εξανθημάτων.

Η μητερά του 6χρονου ενημέρωσε άμεσα τη Διεύθυνση του Νηπιαγωγείου, από την οποία ενημερώθηκε η Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Μαγνησίας και εν συνεχεία ο Δήμος Βόλου.

Η αντίδραση του Δήμου ήταν άμεση, με αποτελέσμα την λήψη απόφασης για εργασίες απολύμανσης και καθαρισμού των χώρων. Προς τούτο ενημερώθηκε και η επόπτης Δημόσιας Υγείας του Δήμου, η οποία μετέβη άμεσα στο Νηπιαγωγείο της οδού Θράκης 112 και διενήργησε υγειονομική επιθεώρηση. Τέλος, πάρθηκε η απόφαση το 14ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνία να παραμείνει κλειστό, σήμερα Τετάρτη, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει