Ήταν 3 τα ξημερώματα όταν δύο ληστές αφού παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού δύο ηλικιωμένων αδελφών, μπήκαν μέσα και αμέσως πήγαν στα κρεβάτια όπου κοιμόντουσαν τα αδέρφια.

Πρόκειται για έναν 74χρονο που έμενε μαζί με την 8 χρόνια μεγαλύτερη αδερφή του. «Ξυπνήστε και δώστε μας τα χρήματα σας- Μην λέτε ψέμματα, πες μου που τα κρύψατε» είπαν οι αλλοδαποί ληστές και για να γίνουν πιο πειστικοί άρχισαν να χτυπούν τα θύματα τους με ρόπαλα και κατσαβίδια που κρατούσαν στα χέρια, σύμφωνα με το evianews.gr.

Τελικά τους πήραν 500 ευρώ ενώ τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο άνδρας που συμμετείχε στη ληστεία, είναι ένας 36χρονος από την Αλβανία. Ο 36χρονος είχε ήδη συλληφθεί για αντίσταση σε βάρος αστυνομικών και παράνομη οπλοκατοχή και κρατείται από τις 06 Απριλίου για διοικητική απέλαση.

Ειδικότερα, το πρωί της 6ης Απριλίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο να κινείται πεζός στο Δημοτικό Διαμέρισμα Φύλλων Ληλαντίων Ευβοίας και επιχείρησαν να τον ελέγξουν. Κατά την διάρκεια του ελέγχου, ο 36χρονος τους έσπρωξε με τα χέρια του και προσπάθησε να ξεφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και σε έρευνα που έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Απριλίου, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία και να συλλάβουν έναν ακόμη υπήκοο Αλβανίας, ηλικίας 35 ετών που φέρεται να συμμετείχε επίσης στην ληστεία στο Λευκαντί Ευβοίας.