Σήμερα, στις 09:30, η Λιμενική Αρχή Ιερισσού, ενημερώθηκε για περιστατικό 42χρονου αγνοούμενου αλλοδαπού κολυμβητή, στη θαλάσσια περιοχή Σάρτη Χαλκιδικής. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες με τη συμμετοχή ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας και στελεχών Λ.Σ. που πραγματοποίησαν ανάλογους ελέγχους στις παρακείμενες ακτές, ενώ δεν ήταν δυνατή η μετάβαση πλωτού περιπολικού Λ.Σ. ή ιδιωτικών σκαφών, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Στις 11:40, το πλήρωμα του ελικοπτέρου, εντόπισε και ανέσυρε τον 42χρονο και τον μετέφερε στην ακτή. Εν συνεχεία, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομία, καθώς και τοξικολογική εξέταση. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ιερισσού.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, σήμερα στις 12:35, 74χρονος, από τη θαλάσσια περιοχή Καστράκι Τολού Αργολίδος. Ο 74χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Άργους, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Αθηνών, για τις περεταίρω  στάνταρ διαδικασίες. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Τολού.

Επίσης χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, σήμερα στις 13:30, 51χρονη, από τη θαλάσσια περιοχή Αμαδών Καρδαμύλων Χίου. Η 51χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της και παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομία, καθώς και τοξικολογική εξέταση. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Χίου.