Επίθεση την ώρα που έμπαινε στο σπίτι όπου εργαζόταν είχε δήθεν δεχθεί η 27χρονη. Όπως αποδείχθηκε όμως τη ληστεία στο σπίτι της 90χρονης είχε σκηνοθετήσει η ίδια και ο σύζυγός της με τη βοήθεια ακόμη ενός ατόμου, ηλικίας 44 ετών, με σκοπό να μοιραστούν στη συνέχεια τα χρήματα που απέσπασαν από το θύμα τους.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης και οι «ληστές» υποτίθεται πως έστησαν καρτέρι στην οικιακή βοηθό την ώρα που έμπαινε στο σπίτι, της επιτέθηκαν, την ακινητοποίησαν και στη συνέχεια λήστεψαν την ηλικιωμένη.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το αντρόγυνο από την Αλβανία, ενώ αναζητούν τον 44χρονο συμπατριώτη τους. Σύμφωνα με τις αρχές, στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, προερχόμενο από την προαναφερθείσα ληστεία, ενώ σε αστυνομική έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού, βρέθηκαν δύο κουκούλες που καλύπτουν ολόκληρο το πρόσωπο.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που ακολούθησε, ο 30χρονος διωκόταν και με διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία, που φέρεται να διέπραξε το 1997 στην πατρίδα του. Σε βάρος του δε εκκρεμεί και καταδικαστική απόφαση ελληνικού δικαστηρίου για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.